DIAMOND и Китен

Китен е едно от най-малките градчета в България, разположен на брега на Черно море, в полите на Странджа планина.  Намира се на юг от град Приморско и на север от град Царево. Той  се слави с едни от най-живописните плажове скътани в прекрасна гора. Южен-Урдовиза-един от най-дългите златни плажове по южното ни Черноморие и Северен- Атлиман, тих залив с кристално чиста вода.

   И там центъра на градчето блести нашия DIAMOND KITEN !

 Сградата е малка, нова, изпълнена с модерни материали, на четири етажа по три едностайни апартамента и няма асансьор с цел да се пази тишина. На последния етаж има открита тераса, която е на разположение за всички гости и от нея се открива невероятно красива гледка към морето.  Неповторимите изгреви на Южния плаж ще Ви пленят и ще Ви карат всяка сутрин да отпивате тук първата глътка кафе, дишайки йодни изпарения, който са изключително полезни за Вашето здраве, а ако предпочитате да си почивате е достатъчно да отворите прозореца, за да ги вдишвате, защото сградата е много близо до морето. На откритата тераса може да си вземете слънчеви бани, да почетете книга от нашата колекция или да запечатате със снимка сияйните залези на запад към плаж Атлиман, гр.Приморско, гр.Царево, с.Лозенец, с.Велика, ММЦ Приморско, резиденция Перла, местността на древно каменно селище Беглик Таш, Маслен нос, връх Папия на зелената Странджа планина, която се къпе в Черно море и попада в парк Ропотамо и парк Странджа.

  Който желае да спортува, му предлагаме да слезе са 2 минути на плаж Урдовиза, където има открит фитнес или да побягате по почти 2 километрова плажна ивица, или просто да се разходите до южния и край, където се влива живописната река Караагач, прекрасно място за риболов и отдих. Любителите на водните спортове могат да се насладят на подводно гмуркане, каране на джет, разходка с водно колело или лодка и др. или просто да поплуват в богатото на минерални соли Черно море, а после да отдъхнет на златния фин пясък, който има доказани лечебни свойства.  

    Ние ще направим всичко възможно, за да Ви заредим с енергия и желание да се върнете отново при нас, като наши приятели, а Диамант Китен да чувствате, като Ваш дом!

    Очакваме Ви!

Споделете публикацията:

Facebook
WhatsApp