DIAMOND в Китен

Китен е едно от най-малките градчета в България. Разположен на брега на Черно море, в полите на Странджа планина.  Намира се на юг от град Приморско и на север от град Царево. Той  се слави с едни от най-живописните плажове скътани в прекрасна гора. Южен-Урдовиза-един от най-дългите златни плажове по южното ни Черноморие и Северен- Атлиман, тих залив с кристално чиста вода.

   И там центъра на градчето блести нашия DIAMOND KITEN !

DIAMOND е малка сграда, нова и изпълнена с модерни материали. На четири етажа са по три едностайни апартамента , като в сградата няма асансьор с цел да се пази тишина. На последния етаж има открита тераса, която е на разположение за всички гости и от нея се открива невероятно красива гледка към морето.  Неповторимите изгреви на Южния плаж ще Ви пленят и ще Ви карат всяка сутрин да отпивате тук първата глътка кафе. Дишайте йодни изпарения, който са изключително полезни за Вашето здраве. Достатъчно е да отворите прозореца, за да ги вдишвате чистия морски въздух, защото сградата е много близо до морето. На откритата тераса може да си вземете слънчеви бани, да почетете книга или да си направите селфи. Запечатайте със снимка сияйните залези на запад към плаж Атлиман, гр.Приморско, гр.Царево, с.Лозенец, с.Велика, ММЦ Приморско. Погледа Ви стига чак до резиденция Перла, местността на древно каменно селище Беглик Таш, Маслен нос, връх Папия на зелената Странджа планина, която се къпе в Черно море

  Който желае да спортува, му предлагаме да слезе са 2 минути на плаж Урдовиза, където има открит фитнес или да побягате по почти 2 километрова плажна ивица.. Може да се разходите до южния и край, където се влива живописната река Караагач, прекрасно място за риболов и отдих. Любителите на водните спортове могат да се насладят на подводно гмуркане, каране на джет, разходка с водно колело или лодка и др. Да поплуваш в богатото на минерални соли Черно море, а после да отдъхнет на златния фин пясък с доказани лечебни свойства е естествен релакс.  

    Ние ще направим всичко възможно, за да Ви заредим с енергия и желание да се върнете отново при нас, като наши приятели, а Диамант Китен да чувствате, като Ваш дом!

    Очакваме Ви!

Споделете публикацията:

Facebook
WhatsApp